Distribuie si prietenilor aceste informatii
09
APR
2014

Unul dintre cele mai rapide divorturi din lume!

Postat de:
Comentarii:0

Nicole Appleton si Liam GallagherCu o decizie pronuntata in numai 68 de secunde de la inceperea audierii, acest divort cu siguranta intra in topul celor mai rapide din lume. Dat fiind faptul ca sotul a recunoscut ca a avut relatii extraconjugale – din care a rezultat si un copil, este de inteles faptul ca judecatoarea nu a avut nevoie de mai mult timp.

Este vorba de Liam Gallagher, fostul solist al formatiei Oasis, si Nicole Appleton, membra a formatiei All Saints. Acestia s-au casatorit in 2008, relatia lor incepand cu 8 ani inainte de nunta. Cantaretul, care nu este la primul divort, are impreuna cu Nicole un baiat in varsta de 12 ani, Gene.

Dat fiind faptul ca Liam a recunoscut ca i-a fost infidel sotiei sale si chiar are un copil din afara casatoriei impreuna cu jurnalista Liza Ghorbani, judecatoarea a pronuntat decizia in 68 de secunde de la inceperea audierii. Mai mult decat atat, cantaretul ii va plati fostei sale sotii danune morale.

Nicole a marturisit faptul ca a aflat de infidelitatea sotului inainte ca vestea sa se afle din tabloide, ceea ce a facut ultimele luni de casnicie de-a dreptul insuportabile, iar continuarea casatoriei imposibila. Relatia celor doi s-a terminat in vara anului trecut, dar divortul a fost pronuntat in aceasta saptamana, intr-un tribunal din Londra.

Comentarii

comentarii

Lasă un comentariu

*

captcha *

Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development