Distribuie si prietenilor aceste informatii
28
APR
2014

Este acesta sfarsitul pentru cuplul Antonio Banderas – Melanie Griffith?

Comentarii:0

Antonio Banderas and Melanie Griffith attending the Los Angeles premiere of "Haywire" held at the DGA Theater in HollywoodAntonio Banderas si Melanie Griffith au parut intotdeauna unul dintre cuplurile cele mai apropiate din Cetatea Filmului. Dupa aproape 18 ani de casnicie, Banderas, de 53 de ani, si Griffith. de 56 de ani, s-ar fi despartit, sustin cei de la National Enquirer. Chiar daca se afisau impreuna destul de des la anumite evenimente, acestia au tinut intotdeauna la intimitatea lor si nu au fost niciodata implicati in scandaluri legate de infidelitatea vreunuia dintre ei.

Se pare totusi ca mariajul lor nu este atat de sudat precum credeam, deoarece surse din anturajul lor sustin faptul ca cei doi au probleme de mai mult timp si urmeaza sa divorteze. Motivul? Ar putea sa fie vorba despre faptul ca Banderas lucreaza mult si este mai tot timpul pe platourile de filmare sau despre problemele legate de consumul de droguri si alcool pe care le are Melanie. Nici o posibila aventura a lui Banderas nu este exclusa, pentru ca Melanie a fost intotdeauna o femeie geloasa.

Zvonurile ca relatia celor doi s-ar indrepta catre un divort par sa fie confirmate de faptul ca au petrecut Pastele separat. Banderas a fost in Spania, iar sotia sa a fost impreuna cu cativa prieteni in California, la un festival de rock. Mai mult decat atat, in ultimul timp cei doi nu au mai fost vazuti petrecand prea mult timp impreuna.

In cazul in care vor divorta, cei doi au de impartit o avere de aproximativ 65 de milioane de dolari, dar si custodia fiicei lor de 17 ani, Stella del Carmen Banderas. Acesta nu ar fi primul divort pentru niciunul dintre ei: Antonio Banderas a mai fost casatorit cu Ana Leza, pe care a parasit-o pentru Melanie, iar aceasta a fost casatorita cu Don Johnson – de doua ori! – si cu Steven Baurer, ambii actori. 

Comentarii

comentarii

Lasă un comentariu

*

captcha *

Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development