Distribuie si prietenilor aceste informatii
04
APR
2014

Este oficial: Vladimir Putin a divortat!

Postat de:
Comentarii:0

vladimir putin si lyudmila putinaProcedura de divort dintre presedintele rus Vladimir Putin si Lyudmila Putina, sotia sa timp de aproape 3 decenii, este finalizata. Acestia s-au cunoscut in timpul facultatii, la inceputul anilor ’80 in Leningrad. Pe 6 iunie 2013 Presedintele si sotia sa au anuntat intr-un interviu televizat ca divorteaza din cauza faptului ca nu petrec suficient timp impreuna, fiecare avand un program incarcat. Conform declaratiilor lor, decizia de a divorta a fost una de comun acord, iar divortul urma sa fie unul civilizat. La cateva zile dupa anuntul divortului, in 2013, televiziunea nationala din Rusia a difuzat un documentar despre viata Alinei Kabayeva, fosta campioana olimpica la gimnastica si actual deputat in parlamentul rus, presupusa amanta a lui Putin inca din anul 2008.

Prima doamna a fost scoasa din biografia lui Putin de pe site-ul oficial al Kremlinului, pentru a marca faptul ca procedura de divort s-a incheiat – conform purtatorului de cuvant al presedintiei, Dmitry Peskov. Daca inainte biografia continea o sectiune despre starea civila a lui Putin (“Casatorit. Sotie: Lyudmila Aleksandrovna Putina”), acum toate informatiile despre fosta sa sotie au fost sterse. In biografia lui Putin apar doar informatii despre cele doua fiice pe care acestia le au impreuna.

Impactul divortului presedintelui asupra publicului rus a fost atent controlat de catre autoritati. Agentia de stiri Itar-Tass (ce apartine statului rus) a anuntat – intr-un mod pozitiv – ca procedura de divort este finala, iar stirea a fost difuzata foarte putin pe celelalte canale media.

Comentarii

comentarii

Lasă un comentariu

*

captcha *

Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development