Distribuie si prietenilor aceste informatii
06
MAI
2014

Jeremy Clarkson – divortat dupa 21 de ani de casnicie si demis de la Top Gear

Postat de:
Comentarii:0

jeremy si francesCu siguranta nu este o perioada favorabila pentru Jeremy Clarkson, unul dintre prezentatorii cunoscutei emisiuni Top Gear. Dupa 3 ani in care au trait separat, sotia sa Frances Cain a depus actele de divort pentru ca despartirea lor sa fie oficiala. Aceasta decizie, anuntata de Daily Mail, vine dupa 21 de ani de casnicie si 3 copii pe care Jeremy si sotia sa ii au impreuna.

Acesta nu este primul divort pentru Clarkson, prezentatorul Top Gear fiind casatorit in tinerete cu Alexandra James, pe care a parasit-o pentru a se casatori in 1993 cu Frances, la vremea aceea managerul sau. Aproape 17 ani mai tarziu, in 2010, Clarkson a obtinut o hotarare judecatoreasca pentru a o impiedica pe prima sa sotie sa mai faca declaratii legate de relatia lor. Alexandra sustinea, la vremea respectiva, ca relatia lor a continuat si dupa ce au divortat, prezentatorul fiind deja casatorit cu Frances.   

Zvonurile legate de infidelitatea sa au fost numeroase, ba chiar dovedite: acum aproximativ un an, Clarkson a fost fotografiat intr-o statiune din Grecia sarutandu-se cu Phillipa Sage, o colaboratoare a faimoasei emisiuni cu si despre masini.

Nici pe plan profesional lucrurile nu merg prea bine pentru Clarkson: imagini cu acesta folosind cuvantul “nigger”au aparut pe internet, chiar daca episodul respectiv nu fusese difuzat pe post. Desi initial a negat folosirea apelativului rasist, prezentatorul a recunoscut ulterior si si-a cerut scuze. Acesta a mentionat faptul ca a primit mai multe avertismente din partea BBC pentru comportamentul sau si la urmatoarea controversa in care va fi implicat, BBC il va demite.  

Asadar, divortul de sotia sa timp de 21 de ani este doar una dintre loviturile pe care le-a primit Clarkson in ultima perioada. Nu trebuie neglijat si aspectul financiar al acestui divort: prezentatorul are o avere de 30 de milioane de lire sterline (aproximativ 50 de milioane de euro), iar Frances, fost manager, a avut un rol important in evolutia carierei lui Jeremy Clarkson. 

Comentarii

comentarii

Lasă un comentariu

*

captcha *

Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development