Distribuie si prietenilor aceste informatii
07
APR
2014

Cronica unui divort anuntat: Cristian Boureanu si Valentina Pelinel

Comentarii:0

cristian boureanu si valentina pelinelInformatii legate de divortul lui Cristian Boureanu de frumoasa sa sotie, Valentina Pelinel, exista inca de la inceputul anului. In luna februarie au aparut zvonuri conform carora modelul Valentina Pelinel ar fi avut o relatie cu dinamovistul Cristi Borcea, iar casnicia sa cu politicianul parea deja terminata. Mai mult decat atat, zvonurile erau alimentate de faptul ca sederea Valentinei in S.U.A. s-a prelungit mai mult decat era necesar. Aceasta a petrecut ultimele 4 luni in America, unde facea proceduri de recuperare dupa un accident de ski suferit in vacanta de iarna.

Daca in luna februarie, atunci cand au aparut informatii cu privire la idila Valentinei cu Cristi Borcea, sotul Boureanu dezmintea zvonurile, iata ca acum avem confirmarea divortului celor doi. In urma cu mai putin de o ora acesta a postat urmatorul mesaj pe pagina sa de Facebook:

“Am promis ca in momentul in care voi lua o decizie referitoare la casnicia cu Valentina, o voi anunta pe Facebook. Astazi am depus actele de divort. Dupa mai mult de 3 luni de relatie la distanta am ajuns, impreuna cu Valentina, la concluzia ca trebuie sa ne despartim. Ii sunt recunoscator Valentinei pentru clipele minunate, pline de dragoste, pe care le-am trait impreuna. Din pacate, viata ne-a dus deja pe drumuri foarte diferite si suntem astazi doua persoane independente. Multumesc tuturor celor care vor intelege ca nu doresc sa mai fac alte comentarii pe marginea acestui subiect de natura personala.”

Conform Spynews, divortul dintre Cristian Boureanu Boureanu si Valentina Pelinel nu va fi unul pe cale amiabila. Acestia vor divorta la tribunal, acolo unde Boureanu a depus deja actele de divort in aceasta dimineata. Cei doi nu au copii, ci doar cateva afaceri impreuna. Ramane de vazut cum va fi realizat partajul in acest caz.  

Comentarii

comentarii

Lasă un comentariu

*

captcha *

Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development