Distribuie si prietenilor aceste informatii
05
IAN
2014

Marijuana – prima vedeta care divorteaza in 2014!

Postat de:
Comentarii:0

marijuana si sebi

Fosta cantareata de hip-hop Dana Coteanu, cunoscuta sub numele de Marijuana, da tonul divorturilor in 2014. Conform Cancan.ro, tocmai ce a devenit mama pentru a doua oara de cateva luni, ca Marijuana deja vrea sa divorteze de sotul Sebastian.

In ciuda sfaturilor tatalui ei, Ion Coteanu, de a nu se casatori cu Sebi, Dana a ales sa isi uneasca destinul cu acesta in toamna lui 2012, chiar daca viitorul nu se arata prea roz: Sebi nu avea bani, un job si nici macar un domiciliu.

Situatia este valabila si acum, iar acesta este si motivul pentru care au inceput problemele pentru cei doi. Din cauza problemelor financiare, prima fetita a cuplului este crescuta de tatal Marijuanei, iar cea mica – de fratele sau. Mai mult decat atat, Marijuana a fost nevoita sa se mute in casa tatalui ei pentru ca nu avea unde locui.

In urma cu cateva luni Ion Coteanu, afectat de problemele fiicei sale, a facut un infarct si s-a internat in spital. Totusi, el este cel care o sprijina acum pe Marijuana, atat financiar, cat si oferindu-i sfaturile sale parintesti.

Comentarii

comentarii

Lasă un comentariu

*

captcha *

Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development