Distribuie si prietenilor aceste informatii
10
MAR
2014

Bianca Dragusanu si Victor Slav: divort si accident rutier in aceeasi zi!

Postat de:
Comentarii:0

bianca-victorZiua de luni, 10 martie, nu a adus motive de bucurie cuplului Bianca Dragusanu – Victor Slav. Incepand de astazi, acestia sunt oficial divortati. Chiar daca aparitia lui Victor la petrecerea aniversara a fostei asistente TV a dat nastere la zvonuri conform carora ar ramane impreuna, iata ca acestia au ales sa-si spuna adio!

Cum termenul de 30 de zile a expirat, Bianca Dragusanu si Victor Slav au mers in aceasta dimineata la biroul notarial la care au depus cererea de divort. Acestia au venit cu aceeasi masina, Victor trecand in drumul sau sa o ia si pe Bianca de acasa. Dupa aproape 2 ore petrecute la notar, acestia au incercat – fara succes – sa scape de paparazzi, folosind o iesire laterala din cladire.

Bianca si Victor erau asteptati de un prieten de al prezentatorului meteo si au refuzat sa faca vreo declaratie in legatura cu divortul in drumul lor spre masina. Acestia au cerut respect si sa fie lasati in pace. Victor a ajutat-o pe Bianca sa urce pe bancheta din spate a masinii, apoi a urcat pe scaunul din dreapta.

In drumul lor catre locuinta fostei doamne Slav, masina in care se aflau a fost implicata intr-un minor accident rutier. Se pare ca masina prietenului lui Victor Slav a fost tamponata de masina din spate, in care se afla un paparazzo. Victor si prietenul sau au coborat pentru a constata pagubele, insa Bianca a ramas in masina. Conform ziarului Libertatea, odata ajunsa in fata casei, Bianca a coborat repede din masina si a refuzat sa dea vreo declaratie.

Comentarii

comentarii

Lasă un comentariu

*

captcha *

Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development