Distribuie si prietenilor aceste informatii
11
APR
2014

Andra, Maruta si divortul imaginar

Postat de:
Comentarii:0

andra si catalin marutaAceasta saptamana nu a fost una cu noroc pentru multe cupluri din showbiz. Printre cei care au hotarat sa divorteze se numara Cristian Boureanu si Valentina Pelinel, Alina Puscas si Viktor Bieltz si, din randul vedetelor straine, Liam Gallagher si Nicole Appleton. Daca pana acum v-am anuntat ce cupluri divorteaza, iata ca acum va anuntam cine NU divorteaza: este vorba despre Andra si Catalin Maruta.

O stire-soc a aparut astazi in media, conform careia acestia ar fi hotarat sa divorteze. “Este oficial: jurata de la Romanii au talent, Andra, si cunoscutul prezentator Catalin Maruta au hotarat sa divorteze, dupa noua ani de casnicie” – aceasta este informatia aparuta pe un site de clickjacking, cu scopul de a atrage vizitatori. Motivul divortului? Faptul ca Andra este mereu plecata in turnee sau ca prezentator la emisiunea “Romanii au talent”.

“Am promis ca in momentul in care voi lua o decizie referitoare la casnicia cu Andra, o voi anunta pe Facebook”, ar fi postat Catalin Maruta pe pagina sa de Facebook. De fapt, aceasta replica ii apartine politicianului Cristian Boureanu, care a anuntat ca divorteaza de fotomodelul Valentina Pelinel in cursul acestei saptamani, iar Andra si Catalin Maruta nu divorteaza.

Asadar, casnicia celor doi nu este in pericol. Ba mai mult, Andra si prezentatorul Catalin Maruta, care sunt si parintii lui David, un baietel in varsta de aproximativ 3 ani, par mai indragostiti ca niciodata, ceea ce se poate vedea la evenimentele la care participa impreuna si chiar din postarile lor de retelele de socializare. 

Comentarii

comentarii

Lasă un comentariu

*

captcha *

Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development