Te rugam sa ne contactezi daca vrei sa fii adaugat in lista noastra de contacte.

Psiholog

Bernard M. Tatomir
0727.058.770
Psiholog clinician - Psihoterapeut de familie, cuplu, adulti, adolescenti. Consiliere psihologica.
Cu totii speram la o viata mai buna, la o viata fericita. Si totusi asta nu se intampla intotdeauna, sunt lucruri care par sa ne stea in cale. Viata ne tot pune in fata cu noi provocari. Sunt trairi care nu iti dau pace si de multe ori te impiedica sa te bucuri de prezent. Sentimente ca teama, neincrederea in sine si in ceilalti, framantarile de zi cu zi, dar si marile alegeri ale vietii, regretele, frica de a pierde viata si toata agoniseala ei, gelozia care uneori pune stapanire pe tine.
Trairile pe care le ai in astfel de momente pot fi perturbatoare generand stari de frustrare, depresie, tristete, singuratate, vina, regret, manie, frica, anxietate, chin sau disperare. Psihoterapia este un proces de invatare si descoperire care ne ajuta sa ne vindecam ranile emotionale, o analiza interiora care nu atinge o problema izolata, ci reface traseul unei vieti intregi.
Iti propun o experienta noua care te poate ghida pe linia unei dezvoltari armonioase, prin activarea resurselor personale si regasirea sensului in cadrul unui proces terapeutic unificator si reintegrator al personalitatii.
Eu, te voi insoti pe parcursul intregului drum, fiind alaturi de tine.
Cosmina Pacurar
,
0723414644
Psihoterapeut centrat pe oferirea serviciilor de psihoterapie (individuala si de cuplu) centrata pe client pentru imbunatatirea calitatii vietii.
Nevoia personala de a intelege oamenii si comportamentele lor m-au condus spre psihologie, apoi spre psihoterapie. Am abordat acest domeniu dintr-un motiv personal, descoperind in timp ca este mai mult decat a cunoaste si a intelege. Psihoterapia mi se pare in continuare cel mai fascinant lucru pe care as putea sa il fac. Nu incetez sa ma las uimita si fascinata de oameni, de ceea ce putem sa facem pentru noi cu propria minte si de modul cum lucrurile se aseaza in momantul in care oamenii se hotarasc sa faca o schimbare in viata lor. Imi place sa cred ca si eu ma schimb si invat constant de la clientii mei care trec pragul cabinetului meu, la fel cum pot sa le ofer suport si sprijin in drumul schimbarii pe care il parcurg ei. Astazi sunt pasionata de echilibru, armonie, sustinerea clientilor mei spre gasirea drumului propriu, cat si de invatare atat din cursuri cat si de la fiecare persoana pe care o intalnesc. Formarile in psihoterapie mi-au oferit prilejul sa ma descopar dar si sa am posibilitatea de a oferi altor persoane sansa de a afla si a invata lucruri noi si surprinzatoare despre ei insisi. Lucrez atat in sedinte individuale, cat si de cuplu sau cu grupuri de suport.
Sever Sava
0726152631
De aproximativ 4 ani practic psihologia si am experienta clinica in cabinetul personal. Modul meu de lucru imbina tehnica psihanalitica alaturi de tehnicile programarii neuro-lingvistice.
Am descoperit ca psihoterapeuta mea mi-a fost de un real ajutor. M-am atasat si am devenit fascinat de modul de percepere al realitatii prin intermediul teoriilor psihanalitice, cu ajutorul ei. M-am confruntat cu multe provocari in urma carora mi-am insusit si modul de lucru pragmatic, concret si orientat catre obiective, specific programarii neuro-lingvistice. Acum cele doua se impletesc in mine atat in cadrul sedintelor clinice cat si in viata mea personala. O intalnire dintre doi oameni poate schimba vietile amandurora. Atunci cand aleg sa ofer o experienta buna celuilalt o fac cu tot sufletul si atentia mea.
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development