Te rugam sa ne contactezi daca vrei sa fii adaugat in lista noastra de contacte.

Mediator

Florentina Stanescu
0745136637
Florentina Stanescu este in prezent mediator autorizat cu o vasta experienta, membru in cadrul Asociatiei STARS. Practica sa cuprinde domenii precum dreptul muncii, dreptul familiei, dreptul civil sau dreptul comercial si al afacerilor. Pe plan profesional, a fost pe rand avocat, profesor de drept, Manager de proiect in cadrul Casei Nationale de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale privind aplicarea legii 19/2000 (Legea Pensiilor), specialist productie, transport si livrare vechicule comerciale (Iveco).
Florentina Stanescu este in prezent mediator autorizat cu o vasta experienta, membru in cadrul Asociatiei STARS. Practica sa cuprinde domenii precum dreptul muncii, dreptul familiei, dreptul civil sau dreptul comercial si al afacerilor.
Si-a inceput activitatea de mediator in septembrie 2010, in urma absolvirii cursurilor de formare in mediere organizate de Centrul de Mediere Craiova. In perioada mai 2011- septembrie 2013 a detinut functia de purtator de cuvant la UCMR, singura federatie nationala specializata in ADR, in aceasta calitate dezvoltand si imbunatatind relatia cu mass media, prin transmiterea periodica a comunicatelor de presa privind activitatea de promovare a medierii realizate de UCMR. In acest sens, a incheiat parteneriate media privind promovarea proiectelor UCMR, cel mai important fiind acela incheiat in decembrie 2011 cu Radio Romania Actualitati pentru Conferinta Nationala “Medierea Aproape de Tine”.
Din iunie 2011 participa la proiectul “Caravana Medierii – Medierea Aproape de Tine”, eveniment national si international de promovare a mediereii, prin prezenta sa la diferite “opriri” ale acesteia. Cea mai importanta a fost Caravana Medierii de la Bruxelles (mai 2012). Are legaturi stranse cu lumea artistica si cunoaste problemele dar si evenimentele din zona teatrala.
CERTIFICARI:
- “Certificate of Competence in Advanced Mediation Techniques” – The Lord Slynn of Hadley European Law Foundation, iunie 2012;
- “Certificat de Autor” pentru contributia deosebita in paginile revistei “Medierea Tehnica si Arta” – octombrie 2011;
- “Certificat de Tehnici Avansate in Mediere – Analiza Conflictului” – FMMM – martie 2011.
Ioan Avram
0744.766.556
0364.818.274
Sunt licentiat in management si filosofie la Universitatea "Babes-Bolyai" din Cluj-Napoca, iar experienta profesionala s-a derulat la inceputurile ei in institutii financiar-bancare (banci, institutii financiare nebancare), apoi in domeniul creditului comercial si consultanta economica. Ca si structura personala, ceea ce face din mine un mediator sunt: inteligenta emotionala, capacitatea de a empatiza cu persoane de cele mai diferite conditii si, mai ales, abilitatea de a vorbi limba proprie a fiecarei persoane cu care intru in contact in procedurile de mediere.
Licentiat in management si in filosofie, sunt de profesie mediator din pasiune pentru interactiunea cu oamenii. Cu totii ne obtinem de undeva satisfactia aceea in legatura cu noi insine, satisfactie care se transforma in motivatia de a continua si a face lucrurile pe care le facem mai bine decat le-am facut ieri. Locul acesta este pentru mine contactul cu clientii in mediere. Sa aduci acordul acolo unde era un cumplit hoas de contradictii e o satisfactie extraordinara. E ceea pentru ce ma "lupt" in fiecare caz in parte pentru clientii nostri: sa aducem acordul si astfel sa salvam atata energie si resurse (timp, in primul rand, dar si bani) pe un proces legat de distribuirea justitiei prin instante, proces care ne e intr-o masura foarte mica controlabil. Sa stiti ca, intotdeauna, partile care au venit hotarate sa obtina un acord si sa nu ajunga in instanta au reusit un acord, au stiut sa faca ceea ce era necesar pentru o intelegere. Dar, ca si in casnicie, nu, si in mediere e nevoie de doua parti.
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development