Te rugam sa ne contactezi daca vrei sa fii adaugat in lista noastra de contacte.

Coach

Creola Tudorache
0786206402
Sunt Master Coach NLP si consider ca a face coaching cu NLP inseamna mai mult decat de a pune intrebarile potrivite. Este vorba de o calatorie in care clientul descopera care sunt convingerile si valorile care il ajuta sau il limiteaza. 
Coachingul este acel parteneriat care se realizeaza intre client si coach astfel incat obiectivele clientului sa fie realizate. Daca iti doresti sa divortezi, coachingul te va ajuta sa-ti dai seama daca intr-adevar asta vrei. Inainte de a apela la un coach este important sa stii ca un coach nu te va ajuta sa-l schimbi pe celalalt, nu iti va da sfaturi despre ce sa faci si nu iti va prescrie retete cu care te duci la farmacie. Coachingul inseamna actiune si schimbare. Esti gata de asta? Daca da, ma poti suna!
Melania Tudor
Sunt Coach si am o formare in NLP, dar mai mult decat atat ma declar o neobosita calatoare pe drumurile vietii asa ca te invit cu drag sa descoperim impreuna arta de a fi tu insuti, de a-ti trai viata invatand sa-ti cunosti mintea si sufletul, sa-ti folosesti imaginatia pentru a te aventura dincolo de limitele existentei, acolo unde totul este posibil iar actiunile sunt conditionate doar de libertatea ta de alegere.
In cautarea unui sens al vietii, a unei noi strategii de reusita, a unei evolutii pe o orbita proprie, fara a mai fi victima intamplarii , a trecutului si a viitorului, m-am angrenat cu pasiune intr-o noua aventura a cunoasterii de sine – coachingul.
Asa am intalnit oameni pe care destinul mi i-a scos in cale, cu nepretuita darnicie, si care mi-au transformat existenta intr-o calatorie emotionala si profesionala ce m-a ajutat sa-mi reinventez viata, mintea, trairile, relatiile, iubirea.
Am pornit intr-o lume in care am descoperit echilibrul si o liniste interioara pe care nu o experimentasem pana atunci. Am trecut de la un compromis timid si plin de intrebari la o permanenta nevoie de mine.
Mi-am asumat acest drum trecand prin transformari ce m-au ajutat sa ma uit inapoi fara regrete, sa ma iert, sa construiesc o relatie sanatoasa cu mine insami si cu cei din jurul meu, sa traiesc maretia de a fi om.
Coachingul inseamna autocunoastere si libertate, iar acestea iti asigura proiectarea constienta a celui mai bun viitor posibil. Cu totii visam, coachingul ajuta sa-ti transformi aceste vise, pe care fiecare dintre noi le avem, intr-o realitate care sa produca schimbari ce vor aduce intamplari si oameni noi in viata ta.
Am putea vorbi de magie? De ce nu. Imagineaza-ti ca esti intr-un joc: poti alege varianta cea mai buna, stabilindu-ti in asa fel regulile, pentru a-ti construi cea mai frumoasa existenta. Alege emotiile pozitive, dorintele congruente cu tine insuti, constientizarea detasarii de trecut, transformarea prin crearea unei imagini de sine relevanta pentru tine si nu prin ceea ce-si doresc altii.
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development