Home Forum Prevenirea divortului Un sfat

Etichetat: ,

Acest subiect conține 0 răspunsuri are 1 voce și a fost actualizat ultima dată de  Roberta acum 3 ani, 10 luni.

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #359750

  Roberta
  Participant

  Avem 37 de ani de casnicie, 3 copii, un apartament, o casa de vacanta la tara si absolut nimic in comun. Acum… La inceput viata era frumoasa. Eram amandoi tineri, simteam ca avem lumea la picioare si cel mai frumos viitor impreuna. Provenim amandoi din familii cu posibilitati si ne-au sustinut mereu, asadar mari probleme nu am avut niciodata. Eram cuplul perfect, familia perfecta, aveam viata perfecta.
  Copiii au crescut, au plecat din casa parinteasca, s-au casatorit si ne-au daruit nepotei… Apoi sotul meu a iesit la pensie anticipat si nimic n-a mai fost la fel. Am pierdut acel echilibru pe care l-am avut mereu. El si-a pierdut echilibrul odata cu functia care ii conferea un statut si o putere. Probabil nu a fost pregatit pentru aceasta pensionare anticipata si nu i-a facut fata asa cum credeam eu ca va face. Iesirile noaptea tarziu, bautura si jocurile de noroc m-au facut sa-l vad asa cum nu credeam vreodata ca va ajunge. Ma gandesc ca poate a fost si vina mea, ca nu l-am sustinut atat cat trebuia, ca nu i-am fost alaturi suficient de mult. Acum am depus actele de divort…
  Nu am o intrebare, ci doar un sfat pentru femeile care ar putea sa se regaseasca intr-o situatie aemanatoare: luptati pentru ceea ce aveti! Straduiti-va cat puteti de mult, pentru ca atunci cand e prea tarziu… e deja prea tarziu.

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development