Home Forum Violenta domestica ma bate si nu am unde sa ma duc

Acest subiect conține 3 răspunsuri are 2 voci și a fost actualizat ultima dată de  Deni Apostol acum 3 ani, 10 luni.

Vizualizare 4 articole - 1 la 4 (din 4 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #368039

  Irina
  Participant

  Buna ziua! Va scriu aici desi nu stiu dak ma ajuta cineva, daca poatesa ma ajute cineva.am sa va povestesc cum am ajuns in situatia asta. M-am casatorit de tanara cu un barbat care ma batut multi ani. Am vrut de multe ori sa plec dar nu prea am avut unde, am mai stat la o prietena dar familie nu am si mam intors la el. stiu k poate ma judecati unii din voi dar nu am avut ce face. El a venit dupa mine mi-a promis k se skimba dar nu s-a skimbat d loc. Akm idee e k nici pritena mea nu ma poate tine la ea, nici eu nu am unde sa ma duc, vreau sa vb cu cineva si nu prea am cu cine, imi vine sa plang incontinuu.ma simt groaznic.

  #373159

  Deni Apostol
  Participant

  Buna ziua,

  Aveti posibilitatea sa depuneti la Judecatorie o cerere pentru Ordin de Protectie impotriva sotului in care puteti cere si evacuarea temporara a sotului violent din locuinta sau puteti cere contravaloarea chiriei suportate de dvs pentru mutarea din locuinta comuna. Ordinul de protectie se judeca in regim de urgenta si se dovedeste cu Certificate medico-legale pentru violenta, cu martori, cu plangerile facute la politie impotriva sotului sau orice mijloc de proba aveti ca sa dovediti violenta.
  Judecatoriile au formulare speciale pentru Ordinul de Protectie si nu se percepe taxa de timbru.

  Av Apostol Denisa

  #373577

  Irina
  Participant

  Pai cum sa il dea pe el afara din casa k e a lui casa? si eu nu platesc facturi k nu lucrez, el lucreaza. Adik mai fac croitorie pt prietene si vecine, dar nu prea am bani. Plangeri ;a politie nu am k mi-a fost frik sa ma duc, doar am kteva persoane kre m-au vazut vanata. Si oricum si dak divortez, unde ma duc, unde locuiesc?!!!

  #374250

  Deni Apostol
  Participant

  Daca mergeti la Cartea Funciara si inscrieti locuinta ca locuinta a familiei, este posibil ca instanta sa il evacueze temporar pe sotul violent. Daca nu, exista posibilitatea ca dumnealui sa va plateasca contravaloarea chiriei. Ordinul de protectie se emite pe maxim 6 luni. Exista posibilitatea prelungirii acestuia, daca motivele persista. Fara a avea insa dovezi de netagaduit, instanta nu va putea proba ca spusele dvs sunt adevarate sau nu.

Vizualizare 4 articole - 1 la 4 (din 4 în total)

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development